Sommer

devold1

Rosvang Gaard regner vår, sommer og høst som høysesong.
Vi skreddersyr gjerne program for våre gjester enten for kortere eller lengre opphold. Hotellet ligger ypperlig til som utgangspunkt for alle typer turer og aktiviteter i Romsdals majestetiske natur. Her kan du velge på øverst hylle og innen alle vanskelighetsgrader. Vi ordner med alt fra enkle rusleturer til ekstreme turer med klatring som krever fjellguider/førere. Romsdalseggen er en tur alle bør ta. Den har flere forskjellige vanskelighetsgrader og er av Lonely Planet kåret til nr 8 av verdens 10 flotteste turer. Les om Romsdalseggen her...

Hvis det er ønskelig, kjører vi deg til startpunktet for turene og henter deg ved turens slutt.  

Vi kan også arrangere guidede turer til alle Møre og Romsdals severdigheter som Trollstigen, Trollveggen, Mardøla eller Atlanterhavsveien.

Rosvang Gaard ligger ved den fiskerike Rødvenfjorden. Vi kan organisere leie av båt for fiskeinteresserte. Vi kan også tilby utlån av båt for ørretfiske i Herjevatnet.

Hva med en tur til Geiranger? Der går du om bord i Hurtigruten, spiser middag om bord og blir hentet i Molde. Hurtigruten går til Geiranger 1.6.-31.8.

Språk / Language

Copyright © G-Design 2016. All Rights Reserved.