Hovedside

hovedside2

Velkommen til Rosvang Gaard

Rosvang Gaard er et lite, intimt gårdshotell som ligger ved Rødvenfjorden, midt mellom Molde og Åndalsnes med flott utsikt til romsdalsk natur. Hos oss får du skreddersydde opplegg og meget personlig service. Vi er stedet for voksne, sporty mennesker som ønsker å nyte flott natur, spise god mat og sove i gode senger. Her kan du velge: stillheten og utsikten, eller bruke kroppen aktivt og utfordre deg selv. Her kan du både få ro i sjelen og adrenalin-kick.

Rosvang Gaard er en aktiv gård med villsauer som holder kulturlandskapet i hevd. Vi ligger midt mellom Molde og Åndalsnes. Til Åndalsnes er det ca 27 km. Dette er endestasjonen for Raumabanen som i 2013 ble kåret til Europas vakreste togreise.

Til Molde er det ca 29 km med en fergetur på ca 10-15 min. Flyplassen – Årø lufthavn ligger like før du kommer til Molde. Vi kan ordne transport til og fra tog og fly, og evt. transport under oppholdet.

soverom1Rommene

Vi har 10 rom – 2 enkeltrom og 8 dobbeltrom – alle med eget bad og ”kortreiste” senger fra Wonderland med justerbar hardhetsgrad.

 

Språk / Language

Copyright © G-Design 2016. All Rights Reserved.